Reflekterende Mesh Vest For barn

Reflekterende Mesh Vest For barn

Modellnummeret: TMVC047 design ideer: sett være trygg design stiler: sport, enkel, tegneserie størrelse: s/l/xl
Chat nå

Produktdetaljer

reflekterende mesh vest for barn


Rask detaljer


  • Modellnummeret: TMVC047

  • designideer: sett være trygg

  • designstiler: sport, enkel, tegneserie

  • størrelse: s/l/xlCE EN13356 reflekterende Cute Vest For barn

Produktbeskrivelse

 

Artikkel-Nr.TMVC047
fargegult, grønt eller tilpasset
størrelses/l/xl
uasagebruke den vandre i mørke for sikkerhet
materiale100% dacron og reflekterende pp
FAQ

 

1, hva er CE EN13356?

 

Standarden dekker tre typer tilbehør:
Skriv inn 1 fritt hengende tilbehør (som vår kleshengere)
Skriv inn 2 flyttbare tilbehør (som vår dask wraps og myke band)
Skriv inn 3 monterte tilbehør (som vår høyfast selvklebende klistremerker)

Tilbehør er pålagt å møte både areal og reflekterende krav av standarden. Når du monterer reflektoren på et plagg skal arealet av tilbehøret slik at de reflekterende verdi kravene er oppfylt. Arealet for type 1 tilbehør skal være mellom 15cm 2 og 50 cm2 per side. Hvis en type 1-tilbehør er reflektert på to sider skal maksimalt 10mm tykkelse. Hver type 2 og type 3 tilbehør er nødvendig å ha et areal som overstiger 15 cm2.

EN13356 standarden spesifiserer kravene optisk ytelse for tilbehør som er slitt, knyttet til
eller gjennomført av personer og som er utformet for ikke-profesjonell bruk. Synlighet tilbehør følger denne standarden er ment å signalisere brukerens tilstedeværelse visuelt når opplyst av kjøretøy på mørk veier. Denne standarden er ikke gjelder for klær.
Den europeiske normen 13356 bestemmer visuelle kravene for reflekterende tilbehør for ikke-profesjonell bruk. Som denne normen omhandler krav for tilbehør, er det ikke like strenge som følgelig beskrevet normer no 1150-no 471 reflekterende klær. Tilbehør produsert i henhold til EN 13356 er spesielt anbefalt for ekstra bruk på unlighted gater.

 

2, salgsfremmende reflektor og profesjonell reflektor

 

Vi møte alltid uklart betingelsene for CE reflekterende elementene for slapwrap, kleshengere og klistremerker osv.

Hvis du skal selge det som en "Reflekterende" vare til trafikksikkerhet, strengt bør reflekterende varene oppfylle CE EN13356 i Europa. La oss kalle det profesjonell reflektor.

Men hvis du skal selge det som en slapwrap eller hengere bare, trenger bare EN71 som er for leker. La oss kalle det fremmende reflektor. For eksempel reflekterende hengeren, hvis du selger den som 'PVC hengeren' eller "PVC nøkkelring", så det er ingen EN13356 behov for kurset.

EN13356 materialer. prisen vil være omtrent 2 til 2,5 ganger enn vanlige varer laget i Kina laget materiale.  Ingen materiale som er gjort i Kina kan passere EN13356 testing i dag.

så vurdere dette spørsmålet for salgsfremmende reflektor eller Professional reflektor når du vil gjøre en reflektor prosjektet. Normalt, er EN13356 mye viktigere enn EN71, siden reflekser er for sikkerhet bruk.  brukeren av reflektor vil være i fare hvis du tar med en svak reflekterende reflektor.


Forespørsel