Reflekter 360 sikringsvest

Reflekter 360 sikringsvest

Produkttype: Sportsklær Sportswear Type: Sykkel Slit Forsyningstype: OEM Service Kjønn: Menn Alder Gruppe: Voksne Stil: VEST Funksjon: Hurtig Tørr Størrelse: L, M, S, XL, XXL Farge: Sølvgrå
Chat nå

Produktdetaljer

Reflekter 360 siklusvest


Rask detaljer


Produkttype: Sportswear

Sportswear Type: Sykling Slitasje

Forsyningstype: OEM Service

Kjønn: Menn

Aldersgruppe: Voksne

Stil: VEST

Funksjon: Quick Dry

Størrelse: L, M, S, XL, XXL

farge: sølvgråREFLECT360 Vest er den første fullt reflekterende vesen designet for sykling, løping og andre utendørs bruk. Vestet er designet for å hjelpe deg med å stå ut om natten på veiene, samt være et funksjonelt og komfortabelt element som du kan bruke når du trener. Den bruker millioner av reflekterende perler som reflekterer lyset tilbake til lyskilden, slik at du kan skille seg ut i bilens frontlys. REFLECT 360 Vest vil holde vinden ut i de kaldere månedene, men det perforerte bakre nettverket vil hjelpe til med ekstra varmeutslipp.

Om stoffet: Stoffet som brukes til REFLECT 360-serien er svært teknisk. I dagslys er det en beskjeden grå farge. Om natten, når stoffet plukker opp en ekstern lyskilde, for eksempel kjørelykter, gir den en forbløffende refleksjon. Materialet er CE EN 20471 sertifisert.

Hot Tags: reflektere 360 sykkelvest, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, kjøp

Forespørsel

You Might Also Like