Reflekterende fotball

Reflekterende fotball

Det reflekterende leketøy gjør brukeren mer synlig, men garanterer ikke at han vil bli synlig under alle lysforhold eller værforhold. Et reflekterende dyr er ikke erstatning for en reflekterende vest. Vær oppmerksom på at tåke kraftig regn og snøfall vil redusere synligheten. En skitten dyret vil være mindre synlig. Hvis det er nødvendig, rengjør det reflekterende dyret med en fuktig klut eller svamp. Det reflekterende dyret bør ikke tørkes, strykes, vaskes, blekes eller tørkes. Ikke fest det reflekterende dyret på en slik måte at brukeren kan bli fanget på noe. Dette reflekterende dyret er testet og CE godkjenner EN13356-standarder.
Chat nå

Produktdetaljer

Høy synlighet Kids Safety Toy Football Plush Fyllt Reflekterende Toy

produktbeskrivelse

Reflekterende leker

 

1. For bruk på skoleposer, glidelåser mm
2.Vaskbar i mildt såpevann
3.Conforms til EN13356, CE
4.Increaser visjonen til fotgjengere, syklister, barnevogner i frontlysene, i mørket.
5. Det anbefales å montere på ryggsekker, vesker, barnevogner, klær, fotgjenger eller syklist
6.Mad fra lysreflekterende klut

7. Det kan være synlig om natten ved å reflektere lys

 


FAQ

1, Er du produsent?
Vi er produsent av alle slags reflektorer siden 2004. Vi har ISO 9001, BSCI revisjon. og våre produkter er sertifisert med CE EN13356, EN1150 og EN ISO 20471. De elektriske produktene er sertifisert med CE ROHS, REACH etc.


2, Hvilken tjeneste du kan tilby?

Vi kan tilby gratis design / kunst fra dine ideer. og gratis prøver å lage. Vi kan også hjelpe kundene til å kilde andre produkter i Kina med vårt sterke salgsteam.

 

3, Hva er CE EN13356?

Denne europeiske standard vedrører produkter som primært er beregnet til å bli båret eller båret av enkeltpersoner for å gjøre dem mer iøynefallende for andre trafikanter under lave lysnivåer. Produktene er avhengige av refleksjon for deres ytelse. Produktene kan betraktes som hjelpemidler til konsistens som fungerer best under forhold med svært lav omgivelsesbelysning. På opplyste byveier er produkter som er i samsvar med EN471 eller EN1150 nødvendige for å gi konsistens. Under alle omstendigheter hvor en bilførers manglende evne til å bli oppmerksom på en annen trafikant, kan det føre til alvorlig skade eller død for denne trafikkbrukeren, kan det kun anbefales høye beskyttelsesplagg til bruk.

 

 

4, Hvor mye er fraktkostnadene?
Med tanke på vekt og volum er liten for våre små reflektorer, vil vi gjerne informere kunden om å sende varene med ekspres. Dette fordi hvis du sender varene til sjø eller luft, er den egendefinerte clearingkostnaden med fraktkostnad mer enn fraktkostnaden ved ekspress allerede. Vi har god pris fra TNT, FEDEX, UPS etc.
Fraktkostnad belastes av pakkenes vekt og relatert til forsendelsesmetodene du velger og destinasjonen.

 

5, Tilbyr du prøver?

Ja, vi kan tilby gratis prøver hvis verdien av varen ikke er stor.

Hvis du vil få et utvalg med tilpasset design / utskrift, vil oppsettprisen inkludert verktøykostnad, være nødvendig for filmutskrift.

For det meste kan vi refundere prøvekostnaden ved bestilling.

Våre tjenester

Vi tilbyr gratis design hvis du kan sende oss kravet og logoen etc

Prøvetaking på kort tid


Hot Tags: reflekterende fotball, Kina, produsent, fabrikk, kjøp

Forespørsel

Du kommer kanskje også til å like