Hva er reflekterende stoff?

- Aug 20, 2018-

Hva er reflekterende stoff?


Hva er reflekterende stoff? Hva er klassifiseringene?

Vanligvis deler jeg det reflekterende stoffet i to kategorier, det ene er et konservativt reflekterende stoff, og det andre er et reflekterende trykk stoff. Det reflekterende trykkeriet kan imidlertid også kalles et krystallfargegitter, som er det nyeste reflekterende stoffmaterialet lansert, og kan skrives ut.

I tradisjonell forstand er reflekterende stoff et reflekterende stoff som kan sys på ulike stoffer og på underlaget. Det er et relativt høyverdig tilbehør, som er fullt brukt på reflekterende klær, ulike profesjonelle slitasje, casual wear, sportswear. , mote, hatter, hansker, ryggsekker, sko, personlig verneutstyr, etc., kan også gjøres til en rekke reflekterende produkter og dekorasjonsprodukter, noe som kan øke sikkerheten.

Det reflekterende utskriftstoffet er ikke bare en klutbasert krystallmikroprismatisk, men også et klutbasert reflekterende materiale som består av strukturen av mikroprisen på krystallfargeserien.

Crystal fargemikro prismatisk er en slags ny informasjon som kan være reflekterende og kan skrives ut. De første funksjonene er:

1). Utmerket reflekterende evne: Basert på mikroprismens regresjon for å oppnå refleksjonseffekten, når refleksjonens intensitet 300 cd / lx / m2.

2). Det kan skrives direkte, og utseendet på krystallfargemikroprismatikken er PVC-polymermateriale, som absorberer blekk meget sterkt, og kan direkte utføre blekkskrivereffekten.

Materialet av mikroprismatisk består av fiberkomponent og PVC-kalandert film. Fiber-syntetisk baselag har overlegen strekkytelse. Det kan skrives direkte og strekkes direkte med vanlig blekkskrap. PVC-kalandert film tørkes ikke i belegg. Etter at limet er påført, kan det brukes direkte til ethvert sted med rent utseende.