Hva er karakterene av reflekterende folie?

- May 18, 2018-


Grader av reflekterende folie er delt inn i: diamant klasse, krystall klasse, super intensitet klasse, høy intensitet klasse, super engineering grade, engineering grade, økonomisk karakter.


Økonomisk klasse reflekterende folie (reklame, kommersiell karakter)


Det reflekterende prinsippet i denne serien av reflekterende film er den samme som ingeniørgraden.

Refleksjonsfilm av ingeniørkvalitet


Utførelsen av denne serien av reflekterende film tilhører den fjerde klasse reflekterende filmen av JT-T279-1995 standard utstedt av Ministry of Communications of People's Republic of China. Det er en holdbar forseglet reflekterende film. Dette materialet har blitt brukt til å lage trafikkskilt siden tidlig på 1950-tallet. I dag har refleksjonsfilm av ingeniørkvalitet fortsatt visse applikasjoner i områder med små trafikk- og lavhastighetsbiler.


Konstruksjonsteknisk reflekterende film er egnet for trafikkskilt på generell vei, det vil si den vanlige primære, sekundære, tertiære og fjerde klasse veier og skilt for midlertidig bruk. Generelt delt inn i trykkfølsom og termisk type to. Ved hjelp av samme type blekk kan ulike mønstre gjøres ved hjelp av skjermutskriftsteknologi.


Bruker: Guide tegn; forbudskilt, advarselsskilt og indikasjonsskilte, og skilt brukt i vanlig reklame.


Livstid:

Vanligvis 3 til 7 år, avhengig av produsenten. Noen produsenter gir bare 7 års retroreflekterende film, og lysstyrkeoppbevaring etter 7 år er minst 50% av den innledende lysstyrkeverdien. Noen produsenter gir 5 år og 7 år med reflekterende film. Topmatched Enterprise Limited tilbyr fem typer refleksjonsfilm av ingeniørfag i fem år: PET, 5-årig akryl og 7-årig akryl.


Gjeldende basisplate: Aluminiumplate, stålplate.


Driftstemperatur: Generelle krav ved 18 ° C ~ 28 ° C.


High intensity grade reflekterende folie


Utførelsen av denne serien av reflekterende folie tilhører den tredje klasse reflekterende folie av JT-T279-1995 standard utstedt av Ministry of Communications av Folkerepublikken Kina. Høystyrkereflekterende film er en holdbar, forseglet reflekterende film, som er minst tre ganger lysere enn den reflekterende filmen av ingeniørfag. Materialet har blitt brukt til å lage trafikkskilt. Selv om tegnet er i større vinkel og i et lyst område, gjør den høystyrkereflekterende filmen skiltet tydelig synlig, og forutsier effektivt faren for veien foran sjåføren.


Refleksfilm med høy intensitetsklasse er egnet for trafikkskilt på generelle veier, det vil si de vanlige motorveiene, førsteklasses, andre klasse, tredje klasse, fjerde klasse veier og midlertidige brukskilt. Generelt delt inn i trykkfølsom og termisk type to. Ved hjelp av samme type blekk kan ulike mønstre gjøres ved hjelp av skjermutskriftsteknologi.


Bruker: Guide tegn; forbudskilt, advarselsskilt og indikasjonsskilte, og skilt brukt i vanlig reklame.


Livstid: Generelt vil denne serien av reflekterende film i 10 år, etter normal bruk, ha en lysstyrkeinnholdsverdi på minst 80% av den innledende lysstyrkeverdien etter 10 år.

Gjeldende basisplate: Aluminiumplate, stålplate.


Driftstemperatur: Generelle krav ved 18 ° C ~ 28 ° C.


Diamantreflekterende belegg


Utførelsen av denne serien av reflekterende film tilhører den første og andre klasse reflekterende filmen av JT-T279-1995 standard utstedt av Ministry of Communications av Folkerepublikken Kina. Dens reflekterende prinsipp er forskjellig fra prinsippet om glassperler brukt i engineering grade og high-strength grade reflekterende film. I stedet bruker den nyeste teknologien i krystallitisk kuberefleksjon.


Hver krystallittkube av den retroreflekterende film av diamantkvalitet er innrettet til å ha mer enn 930 mikrokubber i en kvadratcentimeter materiale. Det nedre laget av det mikrokrystallinske kubehjørnehuset er forseglet for å danne et luftlag, slik at hendelseslyset danner intern total refleksjon, slik at den mest overlegne lysrefleksjonseffekten kan oppnås uten å bruke et metallreflekterende lag. Sammenlignet med den tradisjonelle konstruksjonsklassen og reflekterende film med høy intensitet, reflekterer den reflekterende kvaliteten av diamant-reflekterende film laget av slitesterkt høyhårdhetspolykarbonatmateriale og mikrokrystallkubeteknologi, ikke bare dobler, men har også vidvinkelytelse. forbedre. Lysstyrken av den reflekterende filmen i diamantgraden er mer enn seks ganger høyere enn ingeniørvitenskapen og tre ganger den høyeste karakteren.


Gjelder trafikkskilt på høyhastighets motorveier og byveier. Under normale bruksforhold er lysstyrkeoppbevaring etter 10 år minst 50% av den innledende lysstyrkeverdien. Ved hjelp av samme type blekk kan ulike mønstre gjøres ved hjelp av skjermutskriftsteknologi.


Bruker: Guide tegn; forbudskilt, advarselsskilt og indikasjonsskilte, og skilt brukt i vanlig reklame.


Levetid: Generelt har denne serien av reflekterende film 10 år, under normal bruk, en lysstyrkefastholdelsesverdi på minst 50% av den opprinnelige lysstyrkeverdien etter 10 år.


Gjeldende basisplate: Aluminiumplate, stålplate.


Driftstemperatur: Generelle krav ved 18 ° C ~ 28 ° C.