Trafikkskilt reflekterende film

- Jun 01, 2018-

Trafikkskilt refleksfilm:

Refleksfilm er en film som kan brukes direkte i det motsatte reflekterende materialet, men også den mest brukte som et reversivt reflekterende materiale. I 1937 ble verdens første reflekterende film i USAs 3M Company Laboratory født. Dette er begynnelsen på historien til storstilt anvendelse av refleksfilm i trafikkskilt. 1939, i USA, Minnesota Highway, første gang i friluftstilstandene ved å bruke en Scotchlite TM refleksfilm laget av skilt, siden den gang åpnet en serie reflekterende produkter for trafikkskilt fra den nye tid, og skapte en ny trafikksikkerhet industri.
I år bestemmer USAs nasjonale standarder for trafikkskilt (utgaven fra 1939 av USAs "Unified Traffic Control Facility Manual", Manual of United Traffic Control Devices, 1939) formelt at bruken av refleksfilm for å lage trafikkskilt.
Siden da, sammen med den kjemiske industrien, spesielt utviklingen av syntetiske harpikser, forsknings- og utviklingsbyråer for kontinuerlig å studere innovasjon, har bruken av glassperler-teknologi, syntetisk harpiks-teknologi, filmteknologi og beleggsteknologi utviklet en serie av høy kvalitet omvendt reflekterende produkter. Fra først på 1940-tallet ble denne førstegangsrefleksive filmen, kalt "Engineering Grade" -refleksfilm, mye brukt til veitrafikkskilt. Siden den gang er det blitt brukt til klær og andre personlige sikkerhetsbeskyttelsesområder for refleksfilm, for eksempel en serie produkter, men også med bruk av syntetisk harpiks, behov for sosial utvikling. Siden den gang, sammen med en serie materialteknologi og forskningsresultater for optisk teknologi, spesielt utseendet på reflekterende materiale fra mikroprisme, slik at det første som hovedsakelig ble brukt til trafikkskilt av reflekterende materialer, begynte å gradvis oppdateres, og bedre reflekterende materialer ble erstattet.