Det er mange måter å klassifisere refleksfilm på

- Jun 01, 2018-

Det er mange måter å klassifisere refleksfilm på. Et mer vanlig akseptert klassifiseringsprinsipp er basert på grunnstrukturen til den inverse refleksjonsenheten, som er basert på den inverse refleksjonskoeffisienten til den positive fotometriske ytelsen til den reflekterende filmen. Imidlertid vurderer den forskjellige teknologien til refleksfilm, noen er spesielt for å løse den negative refleksjonens lysstyrke, og noen av de to aspektene ved ytelse, og noen av de ugunstige værforholdene for anerkjennelse av etterspørsel, så denne klassifiseringsmetoden, det er mangler .
Derfor er det nødvendig å kjenne og mestre bruksbetingelsene og designfunksjonene til forskjellige refleksfilmer. I den tradisjonelle skikken, i henhold til den reflekterende filmens reflekterende enhetsstruktur, er den reflekterende filmen delt inn i to kategorier, glassperletypen reflekterende film og mikroprismafleksjonsfilmen. Hver type refleksfilm inneholder også mange typer, for eksempel mikroprisme-refleksfilm, på grunn av bruk av mer avansert teknologi, dens materialvalg og prisme-struktur, har mange endringer, kan takle mer trafikkbehov. I henhold til formen og de tekniske egenskapene til prisme, kan mikroprismafleksjonsfilmen deles inn i en avkortet prisme-reflekterende film med god invers refleksjonsevne i lang rekkevidde, en avkortet prisme-reflekterende film med en god inversjonsytelse nær og stor vinkel, og en reflekterende film med full prisme som tar hensyn til alle aspekter av etterspørselen, og en fluorescerende reflekterende film med full prisme med god dagtid og dårlige værforhold,
Prismen reflekterende film som samsvarer med den tradisjonelle ingeniørkarakteren omvendt refleksjonsparameter og så videre. Den reflekterende filmen fra glassperlen vises tidligere, men prosessendringen er få, har hovedsakelig to typer typer, en type refleksfilm innebygd i linsen, som tidligere ble kjent som refleksjonsfilm i engineering grade, en forseglet kapseltype, vanligvis kalt refleksjonsfilm med høy styrke, for applikasjonsbehov, bør det være bekymret for at i linsen innebygd reflekterende film, på grunn av sin lange historie, forskjellige produsenter, i den lange fremstillingsprosessen, bruk av linsediameter, tetthet, forvitringsbelegg av forskjellig tykkelse , produserte en rekke reflekterende film, for eksempel Super Engineering-reflekterende film, hovedsakelig i engineering-kvalitet reflekterende film basert på bruk av glassperler av høyere kvalitet, og glassperlets tetthet økte for å forbedre lysstyrken, ofte kjent som den økonomiske reflekterende film, hovedsakelig produsert i Kina, i utgangspunktet i refleksjonsfilm av teknisk kvalitet basert på teknologien, ved å redusere antall linser (glassperler) og tetthet av måten å oppnå, de to reflekterende filmen, den økonomiske refleksive filmen, dens reflekterende evne til å møte behovene til trafikksikkerhet, mer brukes i det kommersielle feltet. Det er få internasjonale standarder for inkludering i trafikksikkerhet for å lyse.