Standard for materialer som brukes i plysj leker

- Jul 02, 2018-


Standard for materialer som brukes i plysj leker

1, i lys av Europa og USA og andre land om sikkerheten til leker og utenlandske forbrukere på grunn av sikkerhetsproblemer til de innenlandske leketøyprodusentene for å kreve hyppige hendelser.

Sikkerheten til leker må være høyt verdsatt av de berørte.
A, manuelle nåler, må plasseres på en fast myk pakke, kan ikke settes direkte inn i leketøyet, slik at folk forlater nålen ut; B, knust nål må finne en annen del av nålen, og deretter de to delene av nål rapportert til verkstedet lag hode, i bytte for nye nåler, kan ikke finne den ødelagte nål leker må gå gjennom sonde detektoren; c, hver hånd kan bare sende en arbeidsnål. Alle stålverktøy skal plasseres jevnt og ikke plassert på vilje; D, riktig bruk av børstehår med stålbørste, børstehårfinish, for å bruke hånden med håpløst børstehår.
2, leketøytilbehøret, inkludert øyne, nese, knapper, bånd, sløyfe osv., Kan være barn (forbrukere) som er slått ned svelget, farlig, så må alt tilbehør settes fast og oppfylle strekkkravene.
A, øyet, nesen må tåle 21LBS trekk;
b, bånd, blomster, knapper må tåle strekkraften på 4LBS;
C, post inspektører må ofte teste trekk av ovenstående tilbehør, og noen ganger fant problemer, og med ingeniører og workshops å løse;
3, alle emballasje leker med plastposer, må skrives ut på advarselsspråket, og i bunnhullet for å forhindre at barn setter i hodet farlig.
4, alt filamentøst, nett må ha advarselsspråket, aldersskilt.
5, leker alle stoffer, tilbehør må ikke ha giftige kjemiske stoffer eksisterer, slik at barns tongue slikker risiko;
6, kan boksen ikke ha saks, øvelser og andre metall gjenstander igjen.