Reflekterende regnfrakk for din sikkerhet

- Sep 23, 2019-

Reflekterende regnfrakk, for å beskytte deg trygt


Nær regntiden legger kommunalt trafikkadvokatskorps stor vekt på det og iverksetter tiltak for å styrke trafikksikkerhetsstyringen. Vegarbeidere og annet vakthavende personell er pålagt å bruke profesjonelle reflekterende regnfrakker for å sikre arbeidernes sikkerhet!

For tiden er det kraftig nedbør i hovedbyen Xiamen, og det er mange regnvær. Tordenværet sies også å være under. Alle må ta hensyn til sikkerhet og ta forholdsregler. Dra ut, minne deg selv og familien din om å ta med reflekterende regnfrakker eller reflekterende paraplyer. Xinghua Reflective Materials Co., Ltd. produserer reflekterende paraplyer som er søte og praktiske. De har reflekterende bånd og kan reflektere det originale lyset i tilfelle lav sikt. Når det går tilbake, spiller det en rolle sikkerhetsbeskyttelse. En av paraplyene har gjennomsiktig skjøting på siden, og regnet er for stort til å se veien. Det er veldig praktisk og verdt å ha! Utendørsarbeidere er også pålagt å bruke reflekterende regnfrakker. Sikkerhet er førsteprioritet. Forutsetningen for arbeidet er å beskytte deres personlige sikkerhet. I de regnfulle dagene blokkeres siktlinjen, og den iøynefallende lysstoffgul reflekterende regnfrakken kan brukes til å identifisere stedet ditt bedre. tryggere.

I tillegg bør det iverksettes noen beskyttelsestiltak i regntiden: For det første styrke vegkontrollen, minne sjåførene om å ta hensyn til veiforholdene og kjøre trygt ved å sette seg oppvåkningsmål, øke inspeksjonstettheten og ofte varsle. For det andre: ta hensyn til analyse, analysere kjennetegnene ved trafikkflyt og værforhold i jurisdiksjonen, og frigjøre veiforholdene på rett tid gjennom kringkasting, WeChat, Weibo, etc., og svare på tiltak på forhånd for å redusere veitrafikkpresset . Det tredje er å styrke nøkkeloppsyn, styrke tilsynet med nøkkelkjøretøyer og strengt undersøke ulovlige aktiviteter som fartsovertredelse, overbefolkning, overbelastning, drikking og kjøring og tretthetskjøring. Å ha iøynefallende reflekterende klær for trafikkpolitiet under operasjonen kan gjøre publikum oppmerksom på! Advarsler for kjøretøy og fotgjengere på forhånd er viktig utstyr for regntiden!

Til slutt forbedrer alt personell som bruker refleksvester i trafikkpolitiet beredskapsmulighetene. I tilfelle en nødsituasjon, ordne rimelig distribusjon av redningsanlegg, utstyr og veipatruljepersonell for raskt og effektivt å avhende dem for å sikre trygge og glatte veier. Avviser faren for en av ti, sikkerhetsvakter hver dag. Vårt firma spesialiserer seg på produksjon og drift av reflekterende materialer som reflekterende materialer, reflekterende kluter, reflekterende termiske filmer og så videre. Kombiner reflekterende stoffer med mote, design patenterte refleksdrakter, reflekterende regnfrakker, etc., god kvalitet, og gi forbrukerne mer intim beskyttelse. Tross alt er "sikkerhet ingen liten sak"! Alle må ta hensyn til trygghet når de drar ut og advare andre på forhånd for å bedre beskytte seg og gi familien en ro i sinnet!