Reflekterende film applikasjon

- Sep 30, 2019-

Reflekterende film applikasjon

Det er forstått at reflekterende film kan brukes i en rekke applikasjoner, inkludert veier, luftfart, jernbaner, frakt, bilskilt og andre felt, deres bruk er svært bred. Deres hovedfunksjon er å reflektere sterkt og klart lys under nattbelysning, slik at andre mennesker kan se sikkerhetsadvarselen eller forbudsskiltet, som har en stadig viktigere rolle i å sikre trafikksikkerhet. Her vil vi gi deg en detaljert introduksjon til deres bruk.

 

Påføring en, body logo

De relevante statlige avdelingene mandat at lastebiler som oppfyller eller overskrider en viss vekt må bruke reflektorer for å vise omrisset av kjøretøyet; kjøretøy som transporterer farlige kjemikalier må festes med spesielle tegn laget av reflekterende materialer. Derfor har skiltet reflekterende film fortsatt et relativt rikt program på kroppslogoen.

Dongguan Guangzhihui Jingrui Reflekterende Materiale Co., Ltd.

Søknad 2, veiskilt

Reflekterende film har også flere bruksområder på trafikkskilt. Som vi alle vet, vil ulike karakterer av motorveier bruke forskjellige nivåer av reflekterende film for å lage tegn i henhold til designhastigheten. For eksempel bruker noen midlertidige tegn vanligvis lavnivå reflekterende film; mens langsommere hastighet veier, som provinsielle veier og riksveier, bruke mer middels nivå reflekterende filmer.

I tillegg til de to ovennevnte aspektene, er anvendelsen av reflekterende film på bilskilt fortsatt ganske mye. I tillegg brukes de også i offentlige velferdsskilt, skilt, veiskilt, fabrikkindikasjonssystemer, husnummer og mange andre aspekter. Du trenger ikke å bli overrasket over å se dette i fremtiden. Dette er de spesifikke anvendelsene av den reflekterende filmen.