Reflekterende kledetyper, funksjoner og hvordan du rengjør

- Apr 24, 2018-

Reflekterende kledetyper, funksjoner og hvordan du rengjør


For det første rollen som reflekterende klær


Refleksbekledning refleksvest er laget av reflekterende materialer lagt i hoveddelene av klær eller vester for personlige sikkerhetsprodukter om natten eller i dårlig vær, bedre beskyttelse av personalet i utendørs arbeid.


Det er egnet for bruk av vegarbeidere, trafikk- og vegmyndigheter, vegkommandører, renholdere osv. Den høye sikten fungerer som en advarsel og beskytter personellets sikkerhet.


Når folks bevissthet om sikkerhetsbeskyttelse og refleksvester blir mer og mer populær i dag, er det vi ønsker ikke bare en refleksvest, men en refleksvest av høy kvalitet med høy kvalitet, høy effekt og kostnadseffektiv kvalitet, noe som gjør refleksvest er ikke lenger en form, en slags byrde, men et ekte livreddende magisk våpen.


For det andre klassifiseringen av reflekterende klær


I henhold til stilen. reflekterende klær er delt inn i: refleksvester, reflekterende T-skjorter (POLO), refleksjakker, refleksbukser og så videre.


I henhold til bruken er reflekterende klær delt inn i: reflekterende regnfrakker, refleksarbeidere, reflekterende arbeidstøy, reflekterende ridedrakter, reflekterende uniformer, reflekterende fritidsklær, trafikkpolitisk refleksjonsklær, utendørs reflekterende sportsklær, reflekterende arbeidsklær, reflekterende kjeledress, refleksjon av spesiell industri og andre organer Verneutstyr.


For det tredje, hvordan vasker du reflekterende klær?


1. Valg av vaskemiddel: Husk å ikke bruke alkaliske vaskemidler som vaskepulver og såpe. Det er bedre å bruke nøytralt vaskemiddel. Hvis du ikke kan bedømme løsningenes natur, kan du bruke bad eller sjampo i stedet (disse er generelt nøytrale). .


2. Vaskemetode: Løs opp det nøytrale vaskemiddelet i kaldt vann, legg de tørre refleksstøyene i bløt i 20-30 minutter, og elt den deretter forsiktig for hånd. Bruk en myk børste etter bløtlegging til å børste lett. Etter vasking kan ikke tørketrommel brukes til dehydrering, henge i skyggen og tørke.


3. Kan være myk kald vask, tørke naturlig, kan ikke vri tørr eller tørr ren.