Beskytt kjæledyret ditt mot farer på natten / legg på kjæledyrets refleksvest

- Sep 24, 2019-

Beskytt kjæledyret ditt mot farer på natten / legg på kjæledyrets refleksvest


Begynner sakte fra høsten, blir dagen kortere og kortere, og belysningstiden begynner å avta. Når du drar hjem fra jobb for å gå tur med hunden, kan utsiden være veldig mørk. Derfor er det nødvendig å forberede en refleksvest eller reflekterende produkt for kjæledyret, for å forbedre kjæledyrets synlighet i det mørke miljøet og sikre at kjæledyret er beskyttet mot "natthud".

Mennesker som har oppdratt kjæledyr vet at det er mange fordeler med hundens fysiske og mentale helse, og følelsene til eieren og hunden vil være dypere ved å gå. Ifølge statistikk er imidlertid veikanten, hagene med flere avkjørsler, og kryssene alle farlige steder der hyener trenger oppmerksomhet. På grunn av det store antallet kjøretøyer, mørkt lys osv., Har kjæledyr generelt ikke en sterk trygghet, det er vanskelig for sjåførene å se sin lille figur på lang avstand, så valpen er lett å møte når du går på kvelden. Noen trafikkulykker. På dette tidspunktet må vi ikke glemme å legge et refleksplagg på hunden din eller en sikkerhetsadvarsel med reflekterende krage for å sikre at hunden din er synlig i et svakt miljø.

Når det gjelder hundesikkerhetsprodukter, tilbyr vårt selskap en rekke alternativer for alle. Blant dem er kjæledyrs refleksvest den mest populære. Den har et blankt reflekterende varmt stempel eller et reflekterende reflekterende gitter, en reflekterende klut, en reflekterende stripe osv., Som kan gi retrefleksjon når den blir utsatt for lys, slik at føreren kan se den 100 meter unna. Små dyr kan effektivt unngå trafikkulykker forårsaket av nattlysproblemer og hjelpe eieren med å finne plasseringen til de tapte kjæledyrene

Hunden din er ikke bare et kjæledyr, men også et familiemedlem. Når du steller valpen med god hundemat og deilig mat, ikke glem å oppbevare noen mer praktiske refleksprodukter. Hundesikkerhet er det viktigste. av.