Reflekterende film av linsetetningstype

- Jun 13, 2018-

Objektivforseglingstype (høy styrkegrad) reflekterende film: Objektivforseglet refleksfilm er en slags holdbar refleksfilm av glassperler, industrien pleide å bli kalt "High-grade grade" refleksfilm, i 1972 Forsknings- og utviklingssuksess.
"High-styrke" fra de engelske High Intensive perler (Hib), i de senere kapitlene, men også "high grade" som hovedtittel. Refleksfilmen med høy styrke, som er produsert av kvalifisert teknologi og materiale, er minst to ganger ganger høyere enn den reflekterende koeffisienten til den reflekterende filmen for ingeniørkvalitet, og den interne vakuumbeslagstrukturen løser også problemet med kondensdugg på skilttavlen på grunn av temperaturendringen, forbedrer det således refleksjonsevnen til materialet. Materialet ble publisert på 1970-tallet, i samsvar med hastigheten på det tidspunktet, veiforholdene for å forbedre behovene for teknologisk fremgang, ble med hell brukt til å lage trafikkskilt, og reddet mye liv.
Sammenlignet med den reflekterende filmen i ingeniørkvalitet, selv om logoen i større vinkel og lyse områder, reflekterende film med høy styrke for å gjøre logoen mer tydelig, forutsi effektivt veien foran førerens farlige situasjon. Refleksfilm av høy kvalitet ved bruk av reflekterende glassperler, på grunn av innovasjon i produktstrukturen, har mer enn ingeniørkunst refleksfilm uten sidestykke reflekterende lysstyrke og vinkelytelse, men samtidig, men også fordi den høye styrken til deres egen struktur førte til noen vanskelige å overvinne produktdefektene, for eksempel produktet sprøtt og lett å rive, rynke, boble, overflate av honningkaksoverflate, Produksjon av høyt energiforbruk, store utslipp.
Begrensningen av glassperleteknologi hindrer også forbedringen av høyt styrkenivå til høyere lysstyrke og bedre vinkel. Refleksfilm av høy kvalitet er også et materiale med tyggegummi, generelt delt i to typer trykkfølsom og varmefølsom type. Bruken av lignende blekk ved bruk av silketrykkteknologi kan produsere forskjellige typer mønstre. Refleksfilm av høy kvalitet er generelt ved lysgjennomtrenging og forvitringsytelse av en god harpiksfilm som overflaten, det andre laget er vakuumlaget, det tredje laget er innebygde mikroglassperler, det fjerde laget av metallrefleksivt belegg, femte lag for harpiksbærende lag, sjette lag er klebende, syvende lags underlagspapir.