Hvordan vaske refleksjakken?

- Sep 29, 2019-

Hvordan vaske refleksjakken?Jakker, enten det er urbane fritidsfolk eller vanlige helgeturer, enten du driver med fjellturer og klatring, profesjonell leting, isklatring eller til og med klatring av syv eller åtte kilometer med snødekte fjell, en av dem passer for deg. "All Weather" -jakker er ditt must-have, så la meg presentere hvordan du rengjør refleksjakken.

Etter å ha reist utendørs iført refleksvest, var det fuktig med regn eller skitt og olje. Fordi den reflekterende jakken har en vanntett og pustende membran, kan denne membranen blokkere vann og la gass passere. Imidlertid, hvis den er beiset med skitt eller olje, vil denne skitten blokkere gapet i den vanntette og pustende membranen og redusere pustbarheten til jakken. det er ikke mulig å rengjøre jakken som vanlige klær. Riktig rengjøring kan unngå skader på rusen, men hyppig rengjøring er veldig skadelig for rusen. Derfor skal det vurderes om vaskingen skal være basert på smussgraden etter bruk av fronten på jakken, og ikke skal være basert på brukstidspunktet. Den nyinnkjøpte jakken har en lukt og skal stå på et tørt, ventilert sted i noen dager.

Løs opp den spesielle vaskevæsken for håndvask i vann på ikke mer enn 30 grader, bløtlegg jakken i cirka 5 minutter, skrubb de skitne delene av refleksjakken forsiktig med en myk børste, og skyll deretter klærne med vann. Merk: Vennligst sjekk vaskeinstruksjonene før du vasker. Ikke vri jakken direkte og ikke stryke ved høye temperaturer. Sett refleksjakken og jakken direkte i det naturlige miljøet for å tørke, unngå direkte eksponering for sollys.