Hvordan fungerer reflekterende stoff?

- Oct 26, 2018-

Hvordan fungerer reflekterende stoff?


Produksjonen av reflekterende stoffer bruker prinsippet om refleksjon. Det reflekterende stoffet er laget av et grunnt stoff, et bindemiddel og mikroglassperler. Og ulike prosesseringsteknologier, inkludert belegg og komposittmaterialer, samt varmtpressing og andre behandlingsmetoder er avgjørende. Mikroglassperlen for produksjon av høye og sølvreflekterende stoffer er halv belagt med aluminium for å forbedre refleksjonskoeffisienten betydelig. Meget reflekterende glassperler belagt på overflaten av klutarbeidet ved å reflektere bare lys tilbake til kilden, som for eksempel en bils forlygter. Med andre ord, reflekterende tape lyser bare av personen med lyskilden eller av en person som er i overensstemmelse med den. Dette skjer fordi båndet inneholder glassperler eller prismer som samler lys, fokuserer og reflekterer det tilbake til lyskilden.


Hvordan er det gjort? Tenk deg at du er i et rundt rom, du er i midten av rommet. Hvis du kaster ballen mot veggen, vil den alltid komme tilbake til deg. Reflekterende stoffer eller reflekterende bånd fungerer på samme måte. Figuren under viser hvordan glassperler eller prismer gjør dette.


11


Siden lyset sprer seg lite når lyset kommer tilbake, er det reflekterende stoffet eller båndet det lyseste for observatøren i nærheten av den opprinnelige kilden, slik at det hjelper øyet å oppleve lyset under svake lysforhold. Vanligvis kan en mann som har på seg en reflekterende klut, se mørket av en sjåfør 100 meter unna, noe som sikkert kan unngå trafikkulykker.