Klassifisering av reflekterte sikkerhetsklær

- Mar 29, 2018-

Klassifisering av reflekterte sikkerhetsklær
I henhold til reflekterende sikkerhetstøy er stilen delt inn i: refleksvest, refleks T-skjorte (POLO), refleksjakke, refleksbukser og så videre.
I henhold til bruken av reflekterende sikkerhetsklær er delt inn i: reflekterende regnfrakk, sanitærarbeidere reflekterende klær, reflekterende rideklær, reflekterende uniformer, reflekterende fritidsklær, trafikkpolitisk refleksjonsklær, utendørs reflekterende sportsklær, reflekterende verneklær, reflekterende kjeledress, refleks i spesialindustrien klær.
Handlingsprinsipp
Rediger reflekterende sikkerhetsklær i den reflekterende delen av bruken av krystallgitter i mikrolingen for å produsere refraksjon og høy brytningsindeks for glassperler regresjonsrefleksjonsprinsipp, gjennom fokus på behandling av den avanserte teknologien som er laget. Det kan reflektere det fjerne direkte lyset tilbake til det lysende stedet, uansett om dagen eller natten har gode inverse refleksjonsoptiske egenskaper. Spesielt om natten kan du spille så høy synlighet som dagslys. Sikkerhetsklær laget av dette reflekterende materialet med høy synlighet kan lett oppdages av nattførere, uavhengig av om brukeren befinner seg på avstand eller når lyset eller spredningslyset forstyrrer. Utseendet til reflekterende materialer har med hell løst problemet med å "se" og "bli sett" i nattekjøring.